Carnavals top 100! 24/1/2013

Ook dit jaar is er bij RTV Parkstad weer de carnavals top 100! Los Mar Joa kan eveneens als voorgaande jaren weer met jullie stem een (hoge) rangschikking veroveren in deze top 100.

Dus stuur een mailtje naar carnaval@rtvparkstad.nl en stem op der sjlajer van los mar joa: Vasteloavend zitst os in t blod! of een van de andere LMJ hits natuurlijk.

Je mag zo vaak stemmen als je wilt.

Alvast bedankt en Los Mar Joa!!

Los Mar Joa schooltour! 14/1/2013

(Basis)scholen opgelet! 


Na het grote succes in de afgelopen jaren organiseert Los Mar Joa ook dit jaar weer de LMJ schooltour! Op vrijdag 8 februari(school carnaval) toert Los Mar Joa weer door de regio om op te treden op diverse scholen. LMj wil met het zingen van hun kirchoadsjer sjlajere "der Kirchroadsjer vasteloavend" promoten en de jeugd motiveren om carnaval te vieren. 

Wil jij Dat LMJ ook bij jou op school komt optreden? Of ken je iemand die nog een leuk en spetterend optreden zoekt voor de vrijdagmiddag? stuur ons een privebericht (facebook) of mail naar losmarjoa@gmail.com en vraag naar de mogelijkheden.
Finale PLK! 11/1/2013

Los Mar Joa heeft de finale van het PLK 2013 behaald. Deze finale vindt plaats 18 januari in het Socio project te eygelshoven. Wil jij deze fantastische avond niet missen en LMJ steunen tijdens hun optreden? Haal dan nu je kaartje bij Boekenhandel Deurenberg voor maar €12,50. Op de avond zelf is er ook een kassa aan de ingang geopend. Zorg dat je erbij bent want de vasteloa'vend zitst toch och in die blód?
Alaaf

Los Mar Joa op socialmedia 8/1/2013

Los mar joa is ook actief op Facebook! Voeg ons nu toe als vriend en blijf op de hoogte van t laatste nieuws en luister naar onze sjlajers via YouTube en FB. »»»
Op weg naar de Rodahal... 7/11/2012

De Kerkraadse sjlajerparade komt steeds dichterbij en Los Mar Joa is dus weer volop in voorbereiding. Met de nieuwe sjlajer "De Vasteloavend zitst in ós blód" neemt het carnavalstrio op zaterdag 17 november 2012 deel aan de sjlajerparade in de Rodahal. Deze zal starten om 20.11u en wij roepen iedereen op om te verzamelen om 19.00uur in café 't Pumpje in Chevremont. Van hieruit zullen wij gezamelijk naar de Rodahal gaan en jullie ontvangen een uniek Los Mar Joa t-shirt! (op = op)

Nieuwe seizoen! 29/8/2012

Beste carnavallisten,

Los Mar Joa is weer volop bezig met de voorbereidingen voor het komende seizoen. Wij hopen er samen met jullie een gezellig en knallend seizoen van te maken.
Gruss en ALAAF!!

aanmelden afmelden


Ik verheug me al op de carnaval
JA
NEE
MISSCHIEN06 52 207 549
045 5354449
06 43 030 083

powered by: www.submedia.nl

Straetemans

Bouwservice

Music Express